De Kleine Elst 48, Rosmalen

Tel: 073-2060150

info@autobedrijfnagel.nl

  • 1

   1. Kenteken

  • 2

   2. Voertuig

  • 3

   3. Services

  • 4

   4. Bevestigen

  1/4

  1. Kenteken

  Vul uw kenteken in:

  Klik op ga verder nadat uw autogegevens en APK vervaldatum succesvol zijn opgehaald

  Voertuig gegevens:

  Huidige kilometerstand:

  Kies een service


  Opties

  Selecteer een datum:


  Geef een voorkeur voor een datum. U kunt uw auto om auto vanaf 8.00 uur ’s ochtends brengen bij onze garage in Den Bosch/Rosmalen. Onze experts nemen contact met u op om de tijd met u af te stemmen.

  Uw gegevens:

  Nieuwsbrief

  Waarom kiezen voor Autobedrijf Nagel?

  ALLE MERKEN & LEEFTIJDEN

  CARPROF Autobedrijf Nagel is er voor iedereen, ongeacht het merk auto dat je rijdt, door onze ervaring met- en kennis van het wereldwijde wagenpark.

  BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

  Door onze kennis en kunde en het feit dat we werken met A-merkonderdelen behoudt je bij onderhoud de fabrieksgarantie!

  24 MAANDEN GARANTIE

  CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon.

  OFFERTE = OFFERTE

  Je ontvangt altijd vooraf een offerte voor onderhoud, reparatie of na een gestelde diagnose. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

  Wat vinden onze klanten?

  De beste ervaring met een autobedrijf ooit. Eerlijk advies en eerlijke prijzen. Tevens doen ze wat ze beloven. Geweldige service en de medewerkers zijn super vriendelijk en ontvangen je hartelijk. Voor deze garage zou ik omrijden.
  Julian
  Aanrader! Ik heb al diverse reparaties en Apk-keuringen laten verzorgen door Autobedrijf Nagel en ben altijd erg tevreden. Ze zijn professioneel en vakkundig en communiceren prettig en persoonlijk. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit goed.
  Stefan
  Toen ik een slappe band had dacht ik dat het wel handig zou zijn om op weg naar huis eerst even langs Autobedrijf Nagel te rijden. Daar laat ik ook mijn periodieke onderhoud plegen. Toen ik daar om 16:45 arriveerde en ze de boel al aan het opruimen waren, stonden ze mij toch geduldig te woord en gingen ze kijken wat er mis was met mijn band. Daar bleek een schroefje in te zitten die niet makkelijk te verwijderen was. Dit hebben ze uiteindelijk toch voor elkaar gekregen, waardoor ze na het inschieten van een propje mij weer de weg op konden sturen. Dat dit om 17:30 uur was, maakte de medewerkers niet uit. Ze hebben mij met twee man prima geholpen. Bedankt dat ik weer veilig thuis kon komen.
  Jurgen
  We zijn al 10tal jaren trouwe klant bij autobedrijf Nagel. Altijd eerlijk en oprechte service en advies. We hebben het bedrijf zien groeien tot een prachtig autobedrijf. Los van professionele diensten is het persoonlijke contact voor ons heel waardevol. Ik kan dit autobedrijf iedereen aanraden.
  Dianne
  Mijn auto al een aantal jaar in onderhoud hier. Nogal wat pech gehad met de auto maar altijd super goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede service!
  Suzanne

  CONTACT
  De Kleine Elst 48
  5246 JJ Rosmalen
  073-2060150
  info@autobedrijfnagel.nl
  www.autobedrijfnagel.nl