De Kleine Elst 48

5246 JJ Rosmalen

073 206 0150

5 dagen per week geopend

Ma - vrij: 8:00 - 17:30

Zaterdag en zondag gesloten

Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt

Waarom het verstandig is om groot onderhoud te combineren met een APK-keuring

Een APK-keuring is slechts een momentopname en zegt niet alles over de technische staat van uw auto over bijvoorbeeld 2 maanden. Bij groot onderhoud kijken we verder dan de wettelijke vereisten van het RDW. Zo kunnen we te verwachten problemen constateren en deze zo vroegtijdig oplossen.

Een VOORBEELD uit de praktijk

Remblokken worden volgens het APK-keuringsschema pas afgekeurd wanneer deze “ijzer-op-ijzer” zijn. Dit betekent dat er niet of nauwelijks remvoering aanwezig is. Als dit gebeurt dienen mogelijk ook uw remschijven vervangen te worden. Meer kosten dus. Bij groot onderhoud kunnen we inschatten wat de levensduur van uw huidige remblokken is en deze tijdig vervangen. Zo wordt schade aan uw remschijven voorkomen.

BESPAAR GELD DOOR TE COMBINEREN

U bespaart op arbeidsuren, omdat wij het APK-keuringsschema tegelijkertijd kunnen controleren met de punten voor het groot onderhoud van uw voertuig. 

vOORKOM ONVERWACHTE REPARATIES

U voorkomt dat u enkele maanden na de APK-keuring voor onverwachte reparaties komt te staan. Dit geeft vaak een vervelend gevoel. Uw auto is tenslotte toch net bij de garage geweest?

uw vervoer wordt geregeld

U kunt uw auto ’s ochtends brengen en ’s avonds weer ophalen. Wij stellen gratis leenfietsen beschikbaar aan onze klanten. Het huren van een auto kost €30,25 per dag.

Waarom kiezen voor Carprof Autobedrijf Nagel?

ALLE MERKEN & LEEFTIJDEN

CARPROF Autobedrijf Nagel is er voor iedereen, ongeacht het merk auto dat u rijdt. Door onze ervaring met- en kennis van het wereldwijde wagenpark

BEHOUD VAN FABRIEKSGARANTIE

Door onze kennis en kunde en het feit dat we werken met A-merkonderdelen behoudt u bij onderhoud uw fabrieksgarantie!

24 MAANDEN GARANTIE

CarProf heeft vertrouwen in haar service. Daarom geven wij 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon.

OFFERTE = OFFERTE

U ontvangt altijd vooraf een offerte voor onderhoud, reparatie of na een gestelde diagnose. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat zeggen onze klanten?

De beste ervaring met een autobedrijf ooit. Eerlijk advies en eerlijke prijzen. Tevens doen ze wat ze beloven. Geweldige service en de medewerkers zijn super vriendelijk en ontvangen je hartelijk. Voor deze garage zou ik omrijden.
Julian
Aanrader! Ik heb al diverse reparaties en Apk-keuringen laten verzorgen door Autobedrijf Nagel en ben altijd erg tevreden. Ze zijn professioneel en vakkundig en communiceren prettig en persoonlijk. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteit goed.
Stefan
Toen ik een slappe band had dacht ik dat het wel handig zou zijn om op weg naar huis eerst even langs Autobedrijf Nagel te rijden. Daar laat ik ook mijn periodieke onderhoud plegen. Toen ik daar om 16:45 arriveerde en ze de boel al aan het opruimen waren, stonden ze mij toch geduldig te woord en gingen ze kijken wat er mis was met mijn band. Daar bleek een schroefje in te zitten die niet makkelijk te verwijderen was. Dit hebben ze uiteindelijk toch voor elkaar gekregen, waardoor ze na het inschieten van een propje mij weer de weg op konden sturen. Dat dit om 17:30 uur was, maakte de medewerkers niet uit. Ze hebben mij met twee man prima geholpen. Bedankt dat ik weer veilig thuis kon komen.
Jurgen
We zijn al 10tal jaren trouwe klant bij autobedrijf Nagel. Altijd eerlijk en oprechte service en advies. We hebben het bedrijf zien groeien tot een prachtig autobedrijf. Los van professionele diensten is het persoonlijke contact voor ons heel waardevol. Ik kan dit autobedrijf iedereen aanraden.
Dianne
Mijn auto al een aantal jaar in onderhoud hier. Nogal wat pech gehad met de auto maar altijd super goed geholpen. Duidelijke uitleg en goede service!
Suzanne
reparatie en onderhoud

CONTACT
De Kleine Elst 48
5246 JJ Rosmalen
073-2060150
info@autobedrijfnagel.nl
www.autobedrijfnagel.nl

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Cookieverklaring  |