Referenties waar we trots op zijn!

Druk hier om een referentie toe te voegen!
Overtuigd? Druk dan hier voor een afspraak!

Nagel is top!

★★★★★
Als je een betrouwbaar, klantgericht, transparant en deskundig autobedrijf zoekt, ben je bij Nagel absoluut aan het juiste adres! Wij brengen onze twee auto’s hier al jaren voor onderhoud en banden. De diagnose wordt altijd vooraf telefonisch met je besproken, zodat je zelf een keuze kunt maken over wat je wilt laten doen. Vriendelijk personeel, dat altijd bereid is om te helpen. Ook problemen die lastig te detecteren zijn, lossen ze op. Laatst is er tijdens de werkzaamheden aan onze ruitenwissers een barst in de voorruit ontstaan. Geen paniek, bij Nagel lossen ze dat keurig netjes op! Kortom, wij zijn dik tevreden!!
- Selinde Janssen

betrouwbaar en klantvriendelijk

★★★★☆
Eindelijk een fijne garage gevonden. Duidelijke en eerlijke communicatie. Hulpvaardig en klantvriendelijk. Professioneel met verstand van zaken. Kwaliteit staat hoog in het vaandel dat merk je door de zorg en aandacht die ze hebben voor klant en voertuig.
- Balt van Rijn

betrouwbaar

★★★★☆
Had mijn 20 jaar AUDI gebracht voor APK en kleine beurt. En 2 specifieke reparaties. Kreeg netjes vooraf een prijsopgave door via Whatsapp en kon beslissen wat wel en niet gedaan moest worden. E.e.a. werd telefonisch nog toegelicht. Ook kreeg ik advies over wat er eventueel bij een volgende onderhoudsbeurt ook kon. Vriendelijke mensen aan de balie en werkplaats ziet er netjes uit wat ook veel zegt over de manier waarop gewerkt wordt. Ik kan Autobedrijf Nagel aanraden.
- Andor Verbakel

Zeer betrouwbaar

★★★★★
Ik kom al sinds 2014 met mijn auto bij Autobedrijf Nagel voor onderhoud, APK keuringen en banden. Ze leveren altijd goed werk af. Behalve dat ze zeer vriendelijk zijn, werken ze heel netjes en komen altijd hun afspraken na. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is dat ze met je meedenken en ik voor kleine probleempjes tussendoor altijd op korte termijn bij ze terecht kan. Kortom, een prima betrouwbaar bedrijf met goede service.
- Ceciel van Hoeckel

Inzicht in kosten, voordat je beslist

★★★★★
Autobedrijf Nagel werkt met een offertesysteem. Hierdoor krijg je als klant eerst inzicht in wat er met je auto moet gebeuren, alvorens je een besluit neemt wat je laat doen. Zo kan je sommige kosten uitspreiden over het jaar. Deze transparantie geeft vertrouwen, wij komen zeker terug!
- Pieter van Hout

Super service

★★★★★
Heb mijn auto al een ruime tijd in onderhoud bij autobedrijf nagel. Prettige open communicatie, kom nooit voor een verassing te staan. Daarnaast denken ze met je mee, en kwamen ze mij tegemoet na het verlies van mijn baan door bepaalde services kosteloos aan te bieden. Erg netjes!
- Danny

Klant is Koning

★★★★★
Ontzettend tevreden over de heldere wijze en uitleg waarop onderhoud, service en schadeherstel wordt uitgevoerd! Geen verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak. Kunnen veel bedrijven iets van leren!
- Danielle

Top service!

★★★★★
Er was heel wat mis met mijn auto tijdens de APK keuring. Ze hebben me alles haar fijn uitgelegd, zelfs een keer opnieuw omdat ik niet veel verstand heb van auto's. De service was super goed! Er staat een fiets voor je klaar of als je auto nog een dagje moet blijven kunnen ze een leen auto regelen. Kortom heel blij mee!
- Jary Sluijter

Zeggen wat ze doen, doen wat ze zeggen

★★★★★
Zeer behulpzaam. Na het stellen van de juiste diagnose werd de keuze aan ons gelaten om het euvel al dan niet te laten verhelpen. Tevens goed advies gekregen.
- Mario

vervanging schokbrekers

★★★★★
bij een rammelend geluid achter bij mijn auto, zijn 2 maanden geleden door mij zelf de schokbrekers vervangen door nieuwe, echter daarna bleef het geluid aanwezig, naar autobedrijf nagel gebracht en daar kwamen ze er na onderzoek achter dat de schokbrekers niet goed waren (hadden een vrije slag) ,was nog even zoeken, maar goed opgelost met goede schokbrekers, en het rammelend geluid was weg, goed geholpen
- ad v Venrooy

Geweldig geholpen

★★★★★
Zoals altijd,kreeg zelfs zonder te moeten betalen een leenauto mee. Puike garage!
- Marietje

Autobedrijf Nagel is een aanrader

★★★★★
Mijn auto (BMW 5-serie)voor de eerste keer naar Nagel (voorheen Story)gebracht voor een grote onderhoudsbeurt. Vooraf een heldere offerte ontvangen van de onderhoudskosten. Onderhoudsbeurt conform offerte uitgevoerd. Zeer klantvriendelijk met heldere communicatie. Autobedrijf Nagel is een aanrader.
- Harald

top bedrijf

★★★★☆
Afgelopen week heb ik mijn auto gebracht voor de APK en een kleine beurt. Een monteur heeft naar mijn auto gekeken en vervolgens werd ik door een service adviseur vakkundige te woord gestaan. Dit gebeurde op een prettige manier, waarbij er met mij als klant werd meegedacht, hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan met de factuur. Vervolgens alles top gerepareerd en de zelfde dag nog klaar! Een grote aanrader. Gr Joost
- Joost

Zeer tevreden klant

★★★★★
Zeer tevreden over over de service en klantvriendelijkheid. Van te voren wordt de offerte doorgenomen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
- Mieke Voets

Snelle service

★★★★★
Van zaterdag op zondag nacht, werd uit de gril van mijn auto de MB ster ontvreemd. Na een telefoontje, op maandagmorgen naar autobedrijf Nagel te Rosmalen, werd ik helemnaal blij. Ondanks de drukte zat er een uur later een nieuwe ster gemonteerd en al , in de gril van mijn MB. Fijn als een bedrijf zijn klanten kent. chapeau!!!!
- Gerrit

eerste contact

★★★★★
Mijn eerste contact met Autobedrijf Nagel was telefonisch, dat gesprek was prettig en liet vertrouwen bij ons achter. Ik had al via anderen vernomen dat Autobedrijf Nagel aan te bevelen is maar dit eerste telefonisch contact geeft al iets aan. Onze auto staat nog in onze garage en wordt nog door hun opgehaald. Hoe alles verder gaat verlopen zal nog moeten blijken, maar met dit gevoel laten wij het nu graag aan hen over.
- Peter de Leeuw

Grote Beurt

★★★★★
Via een vriendin kwam ik bij Nagel binnen , ik werd er erg vriendelijk ontvangen. Ik kreeg een eerlijke offerte en ben zeer tevreden over behandeling en de prijs . Scheelt erg veel bij de garage waar ik de auto normaal breng . Dus ik ben errug tevreden .
- N vd Hoek

Deskundig en fijne serive

★★★★★
Via mijn zus ben ik bij autobedrijf Nagel terecht gekomen. Ik ben nu al een paar keer ontzettend goed geholpen. Als je belt dan krijg je snel iemand aan de telefoon die je te woord staat. Ze denken met je mee en maken een afspraak die het beste voor jou uitkomt. Als je op de nette zaak komt dan zit daar een vriendelijke jongeman die je ontvangt en helpt. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ik laat mijn auto met een gerust hart achter. Gedurende de dag word ik goed op de hoogte gehouden van wat ze met mijn auto aan het doen zijn. Ook bij grote kosten wordt er overlegd of het kan. Bij mijn APK keuring hebben ze de tijd genomen om elk puntje met mij door te spreken en uit te leggen waarom dat nodig was. Ik vind dat erg fijn. Bij het ophalen van mijn auto word ik weer netjes ontvangen en er wordt gevraagd of dat alles telefonisch goed is uitgelegd. Je kunt altijd nog vragen stellen en soms roepen ze zelfs even de monteur er bij zodat hij het uit kan leggen. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, denken mee over vervangend vervoer, fijne service en zijn deskundig. Ik raad deze garage zeker aan.
- Annemieke

Apk en beurt

★★★★★
Zeer tevreden. Top service.
- Ingrid

Vriendelijk bedrijf

★★★★★
Een goed en eerlijk bedrijf. Service is goed. Eerst een duidelijke offerte
- Nelleke

Top bedrijf

★★★★★
Eerlijk bedrijf vooraf duidelijke offerte en vriendelijk personeel
- Thea

Topbedrijf

★★★★★
Super autobedrijf, V-snaar defect net voor de vakantiesluiting wat nu.....? Kan ik misschien nog een afspraak maken?... Ondanks de drukte hebben ze toch nog een gaatje gevonden in de toch al volle planning. Erg lief en super klantvriendelijk. Ga hier zeker terug in de toekomst.
- Ruud H 964

Snelle en eerlijke service

★★★★★
Bedrijfsauto na laten kijken en advies over de te maken gebreken Goed werk geleverd en meteen apk en grote beurt laten geven Voor mij geen ander dan autobedrijf nagel .
- Tiebosch Calamiteiten-Vastgoedonderhoud

Top!

★★★★☆
Zeer tevreden.
- Icke

Toppers

★★★★★
Wat een topbedrijf. Vriendelijk personeel, super servicegericht. Transparant, altijd overleg. Steeds meer familieleden gaan naar Nagel.
- C.M.Bos

Fijn team van professionals!

★★★★★
Een fijn team van vakbekwame mensen die op prettige en heldere manier communiceren. Vooraf offertes zodat je weet waar je aan toe bent qua kosten.
- Erik

Top!!!

★★★★★
Wat zijn wij blij met het eindresultaat; de auto hebben ze 13 polig gemaakt en tevens ook onze caravan is volledig nagekeken en in orde gemaakt! Wij gaan veilig op vakantie!
- Roy

Top service

★★★★★
Zeer tevreden over autobedrijf Nagel. Een goede service en een duidelijk advies. Een autobedrijf dat iets extras geeft, complimenten voor het hele team!
- Frenk

Een tevreden klant

★★★★★
Snel, vakkundig en klantgericht. Onlangs weer een APK en beurt laten uitvoeren en zoals altijd tevreden over het resultaat. Aanrader!
- Koos

5 sterren!

★★★★★
Zeer klantvriendelijk, kwalitatief goed, zelfs een gratis wasbeurt ontvangen en haal & brengservice! Dit is heel bijzonder voor een universeel autobedrijf!
- Danielle

Een echte aanrader!

★★★★★
Altijd goede service bij deze garage. Ze communiceren snel en op een eerlijke manier.
- Maartje

Prima service

★★★★☆
Na onverwachte schade erg goed geholpen met prima service en duidelijke offerte.
- Jeroen

Tevreden klant

★★★★★
Na een aanrijding met flinke schade ben ik hier erg klantvriendelijk ontvangen en geholpen. Zeer tevreden en ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Vriendelijk en professioneel. Ik kom hier zeker terug.
- Sandra

TOP!

★★★★☆
Duidelijke offerte, en ik mocht de auto na sluitingstijd nog op komen halen. Met de leen fiets.. Helemaal goed!
- ND

Betrouwbare garage

★★★★★
Persoonlijke service, goede communicatie en duidelijke offertes!
- A ketelaars

super

★★★★★
Sinds mijn verhuizing moet ik er even voor rijden maar ik blijf graag klant:) persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar advies:TOP
- Denise

Zeer tevreden

★★★★★
Duidelijke offerte. Goed uitgevoerd en ook super vriendelijke ontvangst
- Cor

Heel goede service

★★★★☆
Afspraak is afspraak bij Nagel! Goede service en afhandeling. Pluim verdient!
- Marja de Bruijn

klant

★★★★★
hele goede service en onderhoud heel goed gedaan marian vos
- vos

Goede service

★★★★☆
Wij zijn goed geholpen en zijn zeer tevreden.
- Marian

Duidelijk en professioneel

★★★★★
Prettig om mee samen te werken, goede service, duidelijke afspraken, snel geholpen. Voor mij reden genoeg om voor meer auto's hier onderhoud te laten uitvoeren.
- lars

Staan meteen klaar.

★★★★★
Autobedrijf Nagel maakt meteen tijd voor de klant als deze met een accuut probleem of gewoon voor een APK of onderhoudsbeurt aan de deur klopt. Ook wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, APK of onderhoud, zeer prettig dat, wanneer eea wat langer duurt dan voorzien, je hierover geinformeerd wordt, kortom, top garage met top medewerkers.
- Corne

Staan meteen klaar.

★★★★★
Autobedrijf Nagel maakt meteen tijd voor de klant als deze met een accuut probleem of gewoon voor een APK of onderhoudsbeurt aan de deur klopt. Ook wordt de klant op de hoogte gehouden van de voortgang van de reparatie, APK of onderhoud, zeer prettig dat, wanneer eea wat langer duurt dan voorzien, je hierover geinformeerd wordt, kortom, top garage met top medewerkers.
- Corne

Gewoon Goed

★★★★★
Ze houden mijn wagen op de weg. Goede service voor een goede prijs.
- Jeffrey

Autobedrijf Nagel

★★★★★
Goede service en vriendelijk personeel.
- Joey

Mw.

★★★★☆
Prima ontvangst, huurfiets meegekregen, offerte gekregen voordat reparatie uitgevoerd werd leenauto daarna om auto volgende dag op te halen. heel erg tevreden, kom zeker terug.
- Lizzy .v.d.Bergh

Bedrijf echt aanrader !!!!

★★★★★
Een heel vriendelijk en betrouwbaar bedrijf .er worden goede afspraken gemaakt en service staat hoog in het vaandel.zeker een aanrader.
- Toon

Auto voor beurt

★★★★☆
Hele goede service. Ben heel tevrden
- Ingrid

Dikke pluim!

★★★★★
Niet alleen is mijn auto deze keer goed gerepareerd! Een misverstand met de verzekering wordt ook opgelost door Ron. Dankjewel!
- Sylvia

meedenkend

★★★★☆
Fijn geholpen! Vriendelijk en hulpvaardige medewerkers. Speciale service met het ophalen van mijn auto.
- Eef

Goed geholpen

★★★★★
Ik ben nu twee keer geholpen bij Autobedrijf Nagel. De eerste keer door een onverwachts spoedje en de tweede maal voor mijn APK keuring. Erik is secuur en eerlijk. Dat kan ik enorm waarderen en dat is ook waar om een familiebedrijf mij aanspreekt.
- Jelle

vakkundig, vriendelijk

★★★★★
Na vervelend pech met onze VW T4 camper zijn wij door de ANWB naar Autobedrijf Nagel in Rosmalen afgesleept een bedrijf dat op dat moment niet bekent was bij ons. Dit adres hadden we van een vriend die daar al een tevreden klant was. Kwam goed uit we waren op lange termijn toch op zoek na een nieuw garage in de buurt. Wij mochten direct langs komen. Bleek dat de koppeling kapot was. Eerste indruk zeer nette omgeving en vriendelijke ontvangst. Goede uitleg en vakkundig advies. Na een heldere voor ons begrijpelijke uitleg de auto met een goed gevoel achter gelaten. Na het opsporen van het probleem nog een keer contact met ons opgenomen. Dat vindt ik fijn dan weet je waar je aan toe bent. De reparatie volgens offerte na volle tevredenheid uitgevoerd. Intussen weer een mooie tocht met onze bus achter de rug. We komen zeker weer terug. Els en Manfred, Den Bosch.
- Manfred Kahler

aankoop keuring

★★★★★
Afgelopen zaterdag een aankoopkeuring laten uitvoeren door garage Nagel. het was de eerste aanschaf van een auto voor de 21 jarige van de familie. Ze zijn een tijdje grondig bezig geweest om eventuele gebreken van de auto te ontdekken. We kregen een lijst mee met de gebreken en de eventuele aankomende onkosten. Gelukkig viel dat allemaal mee en rijdt hij nu tevreden rond in zijn eerste auto. Je voelt je gewoon wat geruster met zo'n aankoopkeuring voor een tweedehands auto.
- Fred Budas

Persoonlijk en vakmanschap!

★★★★★
Nog niet zolang klant maar mijn eerste ervaringen met Nagel zijn prima! Goede duidelijke uitleg over de werkzaamheden en transparantie over de kosten. Inmiddels hebben we 2 auto's in onderhoud hier dus dat zegt genoeg!
- Erik van der Biezen

Olielekkage Opel

★★★★★
Ik had een olielekkage aan mijn Opel Corsa. Autobedrijf Nagel had de tijd genomen om goed te kijken wat er aan scheelde en had een hele mooie prijsopgave meegegeven. Tijdens de werkzaamheden aan het blok kwamen wat extra aandachtspuntjes naar voren. Hierover duidelijk, eerlijk en open gecommuniceerd via mail en telefoon. Werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgevoerd. Auto lekt geen druppel meer en rijdt weer als nieuw!!
- Dhr. Bollen

klasse bedrijf

★★★★★
zeer goede ervaring met deze garage . Komen afspraken na , denken met je mee en zijn helder en betrouwbaar. Kom er zeker terug ! een voorbeeld voor menig garage/dealer
- hans van zeelst

Super

★★★★★
Zeer klant gericht, voor hulp, zelfs al werd het wat later. Heel fijn en ik uit de brand
- Van Elst

Goede service

★★★★★
Fijn en aardig personeel. Goed advies en erg betrouwbaar. En een eerlijke prijs.
- Marnix

Autobedrijf Nagel

★★★★★
Prima communicatie en fijne service en betrouwbaar .
- Yvonne van Maaren

Top garage

★★★★★
De enige garage waar ik onze auto('s) nog naar toe breng, Eerlijk, precies en meedenkend! Wat een top bedrijf!
- Knip

Super service

★★★★★
Altijd goede service en je kunt altijd terecht voor grote en kleine reparaties. Erg klantvriendelijk!
- Yvonne Fressen

onderhoudsbeurt caravan

★★★★☆
Een wat ongewone vraag: een periodieke onderhoudsbeurt voor de caravan. Ron blijkt daar ook verstand van te hebben en denkt proactief mee. Goede ervaring mee opgedaan.
- Karel Müller

Heel klantgericht

★★★★★
Bij Nagel is het erg netjes, het personeel is zeer servicegericht. Je voelt je echt als klant behandeld zoals je graag zou willen. Geen verrassingen achteraf, want ze geven van tevoren een kloppende offerte. Persoonlijk contact is erg prettig. Ik geef kennissen en vrienden het advies om ook naar Nagel te gaan
- Rina

Goede service

★★★★☆
Goede snelle service, houden je goed op de hoogte van de staat van reparatie dmv persoonlijk contact. Twan
- Twan broeren

helemaal top!

★★★★★
Niet alleen erg vakkundig qua reparaties maar ook uitstekende communicatie over alles wat er gebeurt.
- Adrie

In alle opzichten goed

★★★★★
Heel goed bedrijf met prettig personeel. Doen wat ze beloven. Nieuwe banden erop laten leggen, op internet geen betere prijs kunnen vinden. Goede adviezen, goede communicatie. Uiterst betrouwbaar.
- Eric Kool

reparatie en onderhoud

★★★★★
Ik ben zeer tevreden. Altijd snel en correct in behandeling van de klant. Prima uitleg wat er moet gebeuren en waarom. Betrouwbaar qua afspraken. Echt goede ervaring en keurig qua prijsstelling. Beveel ik ook aan aan anderen.
- wjkolkert

Uitstekend garagebedrijf!

★★★★★
Hier wordt echt me je meegedacht. Betrouwbaar, snel en vakkundig
- Pieter

Uitstekend garagebedrijf!

★★★★★
Hier wordt echt me je meegedacht. Betrouwbaar en snel en vakkundig
- Pieter

Prima

★★★★☆
Goede service
- Iris

Autobedrijf Nagel

★★★★★
Garagebedrijf Nagel is een goed lopende garage. Wat ze zo goed maakt is dat ze luisteren en kijken naar de veiligheid. Ook voor mensen onder bewind hebben ze begrip. De auto is er voor 100% in goede handen. Dus als u een goedlopende vakkundige garage zoekt die met een luisterend oor klaarstaat en de tijd voor je neemt, ga dan naar autobedrijf Nagel in Rosmalen.
- Wendy van Bakel

vriendelijk, en goede betaalbare service

★★★★★
prima service. Hebben zelfs de velgen gepoetst bij bandenwissel..Vriendelijk en betrouwbaar en zeker niet duur.
- loek

Altijd eerlijk & vertrouwd!

★★★★★
Sinds enkele jaren heb ik mijn Audi A4 quattro cabrio 3.0 V6 in onderhoud bij Ron & Erik. Het is leuk om te zien dat zij het ook leuk vinden zo'n auto (inmiddels 11 jaar oud), in onderhoud te hebben. Ze zorgen er goed voor! Onlangs heb ik de banden laten wisselen en dat ging helemaal prima en vlak daarna ging hij voor APK. Het was best weer wat werk (inclusief distributieriem wissel) en toen ik de auto weer terug had waren er 2 kleine probleempjes die meteen konden worden opgelost toen ik er mee terug kwam. Ron was vergeten een paar kleinere onderdelen in de offerte te vermeldden en die hoefde ik dus ook niet te betalen want ze houden zich aan de offerte! Kortom, mijn auto zit goed bij Ron & Erik!!
- Cees Martens

reparatie en onderhoud

★★★★★
een goed en eerlijk garagebedrijf.je krijgt een duidelijke offerte en ze leggen alles duidelijk en netjes uit .ben erg tevreden.
- Raymond Jaspers

Fijne garage

★★★★★
Hele fijne garage, open communicatie en persoonlijk contact. Je kunt er altijd terecht en als het nodig is maken ze tijd. Moest na groot onderhoud nog een keer terug vanwege trillingen maar prima opgelost, zo snel als ze konden.
- Marcel

Nieuwe banden

★★★★★
Ik was op zoek naar een bedrijf dat banden kan monteren die via internet gekocht zouden worden. Bij toeval kwam ik bij autobedrijf Nagel terecht. Ron Nagel gaf mij een hele goede offerte voor nieuwe banden, montage en uitlijnen. Deze werkzaamheden werden op zeer korte termijn perfect uitgevoerd. De velgen werden schoon gemaakt en extra bijzonderheden werden op de rekening vermeld. Een hele fijne, nette, betrouwbare garage. Een aanrader.
- Ben

service verrast wederom

★★★★★
Mijn auto kreeg de zomerbanden er weer onder. Echter de sensor van de autofabrikant wilde deze niet herkennen en gaf signalen af. Geen nood, Ron Nagel plande een nieuwe afspraak in en is kosteloos 2x naar de fabrikant toe gereden met eenmaal de zomer- en eenmaal de winterbanden er onder. Probleem opgelost en geen extra kosten ! Topprestatie
- Jaap Rieter

nieuwe banden

★★★★★
Super bedrijf. Klant staat hier op nr 1. Betrouwbaar en kwalitatief zeer hoog.
- Mark te Brake

Reparatie en onderhoud

★★★★★
Altijd goede, eerlijke en betrouwbare service. Aantal keer geweest voor reparatie en onderhoud. Zeer tevreden!
- Robert golf

Betrouwbaar autobedrijf met top service!

★★★★★
Top autobedrijf! Vak bekwaam, Betrouwbaar, Duidelijke communicatie, Persoonlijke benadering, Begripvol, Vriendelijk, Snelle en goede service! Je krijgt waar voor je geld, plus vele extra's! Mijn situatie: Ze helpen je in nood siuatie's, zelfs in drukke tijden, tijdens carnaval! Iets niet goed ná reparatie en ze hebben het zelf over het hoofd gezien.Het word direct verholpen op hun kosten! EERLIJK! Ze denken oplossend gericht! Lekkere koekjes, chocomelk en paaseitjes als lunch.Gezellig ingerichte lounge hoek met een goede sfeer in het hele bedrijf. Een kadotasje met handige dingetjes. Ik zal jullie bij iedereen aan bevelen! Mijn auto die rolt heerlijk over de wegen, ik voel me veilig en trots� Bedankt Autobedrijf Nagel!
- Maaike

Fijne garage!

★★★★★
Al een aantal jaren brengen wij onze auto's hier. Altijd klantvriendelijk en er wordt altijd met je meegedacht. Eerlijke en open communicatie!Ze maken ook altijd tijd als er onverwacht iets met je auto is.
- Ellen

Prima!

★★★★★
Een goede service en erg vriendelijk. Wij hebben er intussen 3 auto's in onderhoud. Dus dat zegt genoeg......
- Karin

Al jaren een vertrouwd adres!

★★★★★
Al jaren een vertrouwd adres. Erik en zijn team staan altijd voor je klaar en denken goed mee met de wensen van de klant. Top garage!
- Koen van Dinter

Tevreden klant

★★★★☆
De klant vriendelijke benadering in combinatie met een goed advies en snelle afhandeling spreken mij erg aan. Ook de van te voren vastgestelde offerte is een plus. Kortom, ik ben een tevreden klant.
- Charles

Super Service

★★★★★
Sinds 2 jaar ben ik klant bij autobedrijf Nagel. Is een zeer betrouwbaar bedrijf met goede service en vakkundige medewerkers.. Vooraf wordt offerte doorgestuurd en telefonisch besproken. Zodoende geen verrassingen achteraf. Auto wordt vakkundig gerepareerd. Extra service auto halen en brengen. Jammer dat ik dit bedrijf niet eerder wist te vinden.
- Frits van Elten

Esther

★★★★★
Zeer tevreden over dit betrouwbare transparante bedrijf. Altijd vriendelijk en professioneel. In onze omgeving raden we dan ook iedereen aan om hier naar toe te gaan. Ga zo door!
- Esther Dobbelstein

goede service

★★★★★
Goede service, eerlijk en betrouwbaar
- Astrid Kroes

Snelle service

★★★★☆
Snelle service en goed overleg voor er wat gedaan wordt. Erg fijn!
- Birgit

Een stapje extra

★★★★★
De service is in twee steekwoorden samen te vatten: "Betrouwbaar en professioneel." Toen ik vroeg naar een duidelijke expertise, werd er zichtbaar de tijd genomen voor mij als klant. Dit stapje extra waardeer ik enorm. Autobedrijf Nagel is dus de juiste keuze gebleken!
- Ferdi van Dijk

Super service

★★★★★
Ook als je onverwacht een probleem hebt, kunnen ze je snel helpen. Altijd eerst vooraf offerte. Super vriendelijk. Altijd leenfiets beschikbaar! Bellen meteen terug als ze je telefoontjegemist hebben. Service is top!
- Kiki Bolsius

Iedere keer weer super!!

★★★★★
Eigenlijk heb ik weinig toe te voegen aan alle goede dingen die ze doen en die in alle recensies iedere keer weer naar boven komen. Er is gewoon geen beter, vriendelijker en servicegerichter autobedrijf dan Autobedrijf Nagel.Super jongens (en dame) !! Ga zo door.
- Erik Noteboom

Betrouwbaar en Super Service

★★★★★
Wij brengen beide auto's voor APK en onderhoud graag naar Autobedrijf Nagel. In overleg is er een leenauto beschikbaar en vooraf ontvangen we altijd een offerte zodat we weten waar we aan toe zijn. De duidelijke communicatie, betrouwbaarheid en goede service zowel in prijs als kwaliteit maken de keus erg makkelijk!!
- Fiona Habich

Fijn en betrouwbaar bedrijf

★★★★★
Al jaren is mijn auto in onderhoud bij dit bedrijf. Het halen en terugbrengen is echt een top service evenals de altijd beschikbare leenauto's. Daarnaast eerlijk en professioneel advies over het benodigde onderhoud. Ook vooraf inzicht in de factuur wat zorgt voor een betrouwbaar gevoel. Goed ook om te zien dat er steeds meer groei in het bedrijf te zien is! Ga zo door
- Marinka Smeulders

Top!

★★★★★
Goede service, altijd vriendelijk, goed bereikbaar, (telefonisch) ook in het weekend, denken mee, klantgericht en prettig! Kortom een zeer fijne dealer!
- Emily van Steijn

Service!!!

★★★★★
Staan altijd voor je klaar als het nodig is of het nu iets groots of klein is. En denken mee met een passende oplossing voor elk probleem.
- Yvonne Fressen

Fijn

★★★★★
Reeds jaren kom ik naar tevredenheid bij autobedrijf Nagel. Oorspronkelijk kwam ik bij een grote merkdealer waar je de monteur zelf gewoon niet ziet/spreekt. Dat is bij Nagel anders. Iedereen weet van de hoed en de rand of anders bellen ze elkaar. Ook erg fijne haal- brengservice.
- Erwin de Jeu

Eerlijk

★★★★★
Top bedrijf, transparant en je wordt eerst gebeld als ze iets bijzonders aan je auto vinden om toestemming voor de betreffende actie te vragen. Geen "verrassingen" als je je auto op komt halen.
- Sylvia Bos

onderhoud volkswagen golf

★★★★★
Auto weer in onderhoud en reparatie gehad. Weer uitstekend gedaan met goede en betrouwbare service!
- robert

Goede service

★★★★★
Kon snel terecht voor een grote beurt en serieus groot onderhoud. Duidelijke offerte met toelichting en vervolgens werd alles volgens afspraak en naar tevredenheid gerepareerd. Fijn en vriendelijk contact!
- Jeroen

Zeer zeker voor herhaling

★★★★★
Op aanraden van me schoonzoon een bezoekje gebracht aan autobedrijf nagel. Ik ben zeer tevreden netjes en vriendelijk geholpen. Voor herhaling g vatbaar Zal in de toekomst zeer zeker weer een bezoek brengen aan deze jongens.
- Mieke van de Garde

Een aanrader!

★★★★★
Wij komen inmiddels al weer een aantal jaren bij autobedrijf Nagel en zijn heel tevreden over de kwaliteit, maar vooral ook service! Wat ons betreft een 9+!
- Mark Bot

Ook in het weekend!

★★★★★
Fijn dat ik in het weekend geholpen kon worden. Duidelijke communicatie, eerst een offerte ontvangen, dan weet je waar je aan toe bent. Super!
- Anna

Zeer goed geholpen

★★★★★
Mijn auto voor een kleine beurt en APK hier naartoe gebracht. Ik gaf een aantal puntjes aan die mij zorgen baarde. Alles hebben ze netjes nagelopen en voordat alles werd vervangen netjes een offerte gekregen met een opvolgend telefoontje om alles door te spreken. Hierbij waren er een aantal grote verrassingen voor een auto van nog geen 4 jaar oud. Dit hebben ze alles netjes uitgelegd en ervoor gezorgd dat mijn auto tip-top in orde is. Reparatie kosten waren vergeleken met de dealer stukken goedkoper en alles werkt beter als toen de auto nieuw geleverd was!
- Russell

Op alle fronten zeer goed

★★★★★
Klantgericht, super service, prima prijs kwaliteit. Enthousiaste mensen die er voor gaan, en goede sfeer. Alles wordt uitgelegd en/of doorgesproken voordat er onderdelen vervangen worden, zodoende kom je niet voor verrassingen te staan. Aanrader.
- Eric

Uitstekend!

★★★★☆
Wat een uitstekende service heb ik bij Autobedrijf Nagel gehad! Ik zou een dagje weg gaan met mijn dochter en er was iets mis met mijn navigatie. De snelheid en efficiënte en vriendelijkheid, waarmee jullie me op weg hebben geholpen, zie je zelden! Heel erg bedankt!
- M.

Goede service

★★★★★
Zeer tevreden
- Joost

20-ND-DS

★★★★★
Voor het eerst hier een reparatie laten uitvoeren aan de auto van mijn vriendin, super goede service en goed contact over eventuele kosten, de offerte klopte op de cent! en een goedkoop uurtarief met super goede service en goed opgeleid personeel, ik kom hier zeker terug ook voor mijn eigen auto, een DIKKE VETTE aanrader voor iedereen uit de buurt mvg fam. Coppens
- Coppens

TOP

★★★★★
Fijn persoonlijk contact en advies maar ook een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Echt een team naar mijn hart!
- Jeanne

Tevreden!

★★★★★
Wij hebben al een aantal jaren 2 auto's in onderhoud bij dit bedrijf. Goede en snelle service. Wij zijn zeer tevreden.
- Spits

prima service

★★★★★
De eerste keer bij Autobedrijf Nagel was meteen een schot in de roos; scherp aanbod voor winterbanden wissel en opslag, perfecte service en keurige begeleiding. Ik beveel deze mannen graag aan !
- Jaap Rieter

Goed geregeld!

★★★★★
De auto van mijn vrouw en mijzelf worden al zo'n 5 jaar naar volle tevredenheid onderhouden door Autobedrijf Nagel. Erik heeft een gunfactor, mede door de goede uitleg. Je weet wat er aan de hand is en wat het gaat kosten. Hun service strekt zo ver dat mij auto 75 km. verderop (kosteloos) werd opgehaald. "De ene klant zit dichtbij en de ander wat verder, maar we geven iedereen dezelfde service" is hun redenering. Kortom super tevreden over deze garage en medewerkers!
- John Poortvliet

Klantgericht

★★★★★
De heren laten merken dat ze blij met je zijn als klant. Makkelijk en snel bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Een aanrader!
- Sander

Betrouwbaar en vakkundig

★★★★★
Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Eric en Ron en ben altijd tevreden. Afspraken worden nagekomen en je weet altijd van te voren wat er moet gebeuren en wat de kosten daarvan zijn. Kortom een betrouwbare garage waar ik met een goed gevoel mijn auto in onderhoud heb!
- Anouk Spermon

Top!!

★★★★★
Wij hebben inmiddels 3 auto's bij de garage in onderhoud, dus dat zegt al genoeg....... Wij zijn er zeer tevreden over.
- Fam. Hubers

Transparant!

★★★★★
Ik voelde me serieus genomen en de garage heeft bij mij een goede indruk achtergelaten. Kom zeker terug!
- Anita

Goede service

★★★★★
Sinds autobedrijf Nagel in Hintham zit heb ik onze auto's daar in onderhoud. Een zeer correcte, klantvriendelijke behandeling en goede monteurs. Doen wat ze afspreken en beloven. Geen rare verrassingen achteraf Ben zeer tevreden en heb reeds diverse mensen deze garage aangeraden.
- stef jansen

Echt meedenken

★★★★★
Erik en Ron denken altijd mee met de klant. Nemen de moeite om uit te leggen wat er kapot is. Redelijke prijzen en zeer snelle service. Echt top heren.
- Remco Geerts

Zo wil je geholpen worden

★★★★★
Fijne garage met persoonlijk contact en goeie communicatie. hoop hier nog jaren te komen.
- Marcel

Betrouwbaar

★★★★★
Betrouwbare garage met vakkundige monteurs. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen garage Nagel aanbevelen.
- Fred Budas

Fijne garage!!

★★★★★
Ik kom hier ondertussen al meer dan 5 jaar voor onderhoud en de apk-keuring. Ik word altijd prima geholpen. Geen onnodige reparaties of iets dergelijks! Vriendelijk personeel en lekkere koffie..
- Sanne

Betaalbaar onderhoud

★★★★★
Al 4 jaar gaan mijn auto's voor onderhoud naar Eric Nagels autobedrijf. Er is altijd vakkundig advies met moderne analyse appatuur. Altijd wordt gezocht naar een oplossing die betaalbaar is. Er wordt vakwerk geleverd. Als je de prijzen vergelijkt met de werkelijke merkproducten zijn de verschillen groot. Dat maakt het autorijden een stuk plezieriger.
- Ruud Raaijmakers

de klant altijd centraal.

★★★★★
hardwerkend jong team.eerlijk advies. prima service. tussen de vele autobedrijven een verademing in hun benadering. Goede prijskwaliteit verhouding. heb meerdere wagens in onderhoud en erg tevreden.
- Ben Hopman

Goed geholpen

★★★★★
Goed en vriendelijk geholpen
- E V ooijen

Goede Service

★★★★☆
Prima, bij de laatste storing, brandend motormanagement lampje, gefaseerde oplossing bedacht met prima resultaat, zonder wellicht overbodige kosten
- Jan de Bruin

Je vertrouwen waard

★★★★★
Al meerdere garages gehad, maar voor het eerst de zekerheid dat je eerlijk en voor een redelijke prijs geholpen wordt. Top kerels.
- John Timmermans

onderhoud auto

★★★★★
Auto in onderhoud gehad voor distributieriem. Vriendelijke service, goede kwaliteit, en goed bedrijf. Is een aanrader!
- robert maartens

Service met een hoofdletter S

★★★★★
Prima service en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Nu nog de caravan voor een inspectiebeurt!
- Paul De Nijs

Snelle service, eerlijk advies

★★★★☆
Ik woon zelf niet in Rosmalen maar door de fijne en goede 24-uurs service en omdat het een erg fijn bedrijf is met fijne medewerkers maakt het mij dat ik toch graag op en neer rijd om mijn auto bij autobedrijf Nagel in onderhoud te hebben. Ik vind het fijn dat je snel een afspraak kan inplannen en indien nodig is er eerst overleg over de reparatie van je auto. Je krijgt een duidelijk en eerlijk advies.
- Lieke de Herder

super service en kwaliteit

★★★★★
Mijn auto is al jare in onderhoud bij deze garage en iedere keer weer blij verrast over de goede service, kwaliteit en de manier waarop mee wordt gedacht over oplossingen die voor mij gunstig zijn; echt top en geen enkele reden om naar mijn merkdealer te gaan!
- Paul Passier

Transparant

★★★★★
Ik ben nog niet zo lang in het bezit van een auto en op dit gebied dus vaak ook een leek. Autobedrijf Nagel heeft mij op alle vlakken bijgestaan om een goede keuze te kunnen maken. Ze verlenen heldere informatie. Ik weet en vertrouw erop dat het goed is wat ze doen. Dat gevoel hebben ze mij al gegeven. Het gaat om een transparante manier van zaken doen, waarbij vertrouwen een grote rol speelt. Daarnaast zijn ze ook nog eens 24/7 te bereiken en staan ze ook echt voor je klaar!
- Lieke Dirkx

Super Service

★★★★★
Zeer tevreden over prijs en kwaliteit. Altijd fijn met haal en brengservice
- Chann

Top bedrijf

★★★★★
Autobedrijf Nagel levert goede service, heeft eerlijk personeel wat meedenkt voor de juiste oplossing. Autobedrijf Nagel staat altijd voor je klaar en werkt snel en effectief. Top bedrijf!
- Pepijn Domenie

100%

★★★★★
Wederom zeer tevreden
- Frits

Top bedrijf!

★★★★★
Snelle en goede service! Eerlijk personeel dat met je meedenkt wat het beste is voor de auto! Top!
- Leon Akkermans

Aanrader!

★★★★☆
Zowel bij mijn dochter als bij mij zoon heeft Autobedrijf Nagel zich waar gemaakt en klopt de slogan “24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar” en niet alléén bereikbaar, maar ook op een snelle en professionele manier geholpen. Dit is ook de reden dat we allemaal klant geworden zijn, zelfs mijn auto heb ik hier tot tevredenheid in onderhoud. Er worden goede en duidelijke afspraken gemaakt en deze worden ook nagekomen, dus voor mij betrouwbaar.
- Camiel Hermans

Top kwaliteit

★★★★★
Mijn auto moest een beurt en apk hebben. Ook had ik problemen met de airco. Auto eerst nagekeken en kreeg vooraf een duidelijke offerte. Daarna alles keurig en vakkundig gerepareerd! Gewoon top !!!
- Remco

Goede service

★★★★★
Autobedrijf Nagel is zeker een aanrader, Duidelijke monteurs die zeggen waar het op staat en niet te beroerd zijn om met je mee te denken!
- Jasper de Ruijter

Top

★★★★★
Zeer tevreden
- Frits

Eerlijke top service!

★★★★★
Top service tegen een eerlijke prijs. Betrouwbare vaklui zoals je ze helaas niet vaak meer tegenkomt. Ik kan Eric en zijn medewerkers iedereen aanbevelen. Niet twijfelen; gewoon doen en ervaar het zelf.
- Frank Wit

Goede service

★★★★★
Goede service, goede prijs, meedenken, vriendelijk en nette mensen, professioneel
- H. Blom

Perfecte service!!

★★★★★
Ben snel en zeer goed geholpen. Vriendelijk behulpzaam personeel en goede service!
- Ceciel van Hoeckel

Top bedrijf met top mensen

★★★★☆
Ik heb nu mijn auto al bijna een jaar in onderhoud. Het zijn top vakmensen, flexibel, denken mee en vooral prijs kwaliteit verhouding klopt!
- Chris van der Feltz

Eindelijk een garage die met met mij meedenkt

★★★★☆
heel blij ! Erik Nagel denkt met je mee en lost dingen goed op. vakkundig en voor een nette prijs. zeer tevreden !
- Ton van Egmond

Geweldige service

★★★★★
Dat mijn auto volgens afspraken perfect onderhouden wordt, vind ik eigenlijk normaal. Maar dat dat voordelig kan en ik danook nog tussendoor langs kan komen om gratis eventjes een lampje te vervangen vind ik helemaal geweldig. Ouderwetse service! Super
- Mariette van Wingerden
Druk hier om een referentie toe te voegen!
Overtuigd? Druk dan hier voor een afspraak!