Wij zoeken een
Leerling Autotechnicus (BBL)

(Leerovereenkomst)

 

 

Wil jij werken voor het gezelligste en leukste familiegestuurde autobedrijf van Den Bosch en omstreken? Lees dan gauw verder.

De functie

In deze functie werk je mee in het team en voer je alle voorkomende reparaties en (groot) onderhoud uit aan diesel- en benzineauto’s. Natuurlijk onder begeleiding en verantwoording van de chef werkplaats. Je krijgt de ruimte om je voor te bereiden en
ook om het geleerde te verwerken. Kortom, een echte leerplek voor een aankomend allround autotechnicus en vooral niet met alleen maar klusjes zoals vegen.

Functie-eisen

  • Bezig met opleiding Autotechnicus (niveau 3 – BBL)
  • Goed kunnen werken in een team
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit
  • Op tijd kunnen komen
  • Afspraken nakomen

Wat bieden we je

Wij bieden jou een uitdagende (leer) baan binnen een snel groeiend autobedrijf met een gezellig team mensen. Autobedrijf Nagel is een erkend leerbedrijf en biedt jou de ondersteuning die je helpt je opleiding met succes af te ronden. Je ontvangt natuurlijk een prima salaris.

Na succesvol afgestudeerd te zijn, kun je mogelijk bij ons aan de slag. Een echte vakman is altijd welkom!

Autobedrijf Nagel

Autobedrijf Nagel staat al jaren voor kwaliteit. De klant staat bij ons altijd op de eerste plaats en dit resulteert al jaar in jaar uit in een sterke groei van ons bedrijf en het aantal tevreden klanten. Onze service gaat verder dan bij andere autobedrijven en onze dienstverlening kenmerkt zich door snelheid en een scherpe tariefstelling, waarbij we niet inboeten op de kwaliteit van het door ons geleverde werk. Door onze unieke manier van werken slagen we er keer op keer in om onze klanten te verrassen en dit uit zich in een hoge klanttevredenheid en klanten die ons steeds weer weten te vinden. Ons bedrijf kenmerkt zich verder door de zeer korte communicatielijnen en een informele sfeer waar voldoende ruimte is voor eigen inbreng. Plezier hebben in het werk staat bij ons hoog op de agenda.

Herken jij je in het profiel?

Reageer dan snel!

Voor meer informatie of solliciteren

Bel 06-23836278 of mail naar info@autobedrijfnagel.nl